Jos de Groot Buiten - tuinmeubelen, jacuzzi s en terrasafwerking

VAN OPWEKKEND TOT RUSTGEVEND


Het selecteren van jet combinaties en het op gevoel afstemmen hiervan is heel eenvoudig. Door het Comfort Control systeem kunt u de jets op twee manieren aanpasen; een eenvoudige draai aan de jet, of simpelweg aan de knop op de bovenkant van het bad. De jets zorgen voor het gevoel dat u door een ervaren masseur wordt gemasseerd. U kunt elke jet instellen zoals u zelf wilt, van krachtig en opwekkend, tot zacht en rustgevend. Een Hotspring spa beschikt als geen ander over een breed scala aan unieke jetsystemen, die allemaal functioneren in perfectie harmonie. Elke jet is op doordachte wijze ontworpen en geplaatst om u een optimaal gevoel te verschaffen en diversiteit te creŽren op het vlak van massagemogelijkheden.In combinatie met de krachtige waterstralen zorgt de warmte voor ontspanning van pijnlijke en vermoeide spieren verbetering van de stofwisseling.

Met bijvoorbeeld de Quartet die stress en spanning zal laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Bestaande uit 4 precision jets, die zich boven de Moto-Massage DX jet bevinden, als een paar extra handen uw nek en schouders masseren. Of de Soothing Seven waarbij elk van de zeven jets een groot volume lucht naar buiten pompt. Wat goed is voor een massage aan de schouders en bovenrug.

Maar ook de Hydromassage, jets die op 2 manieren kunnen functioneren namelijk met een roterende beweging of een richtbare stand die voor een C-vormige en trillende massage zorgt. Deze verminderd stijfheit en ontspant pijnlijke schouderbladen en onderrug. Of de Hydrostream jets die door zijn krachtige water/luchtstroom uw spanning snel en effectief laat verdwijnen.

En de precision zijn een combinatie van roterende jets die het masseren van uw rug, nek, polsen en kuiten als een ervaren masseur aanpakt. Om niet te spreken over de Jet-Cluster, Footstream en de Footwell die alle drie een andere rol hebben in de massages van. Exclusief van Hotspring is de Moto-Massage DX jet waar hotspring een copyright op heeft en dus alleen te krijgen is met een van deze geweldige baden. Het veranderde de Spa industrie volledig na deze uitvinding door de functie van een stimulerende bewegende massage van het ruggengraat. Simpelweg leunen en ontspannen, ontsnappen uit de drukke werkelijkheid.
We zijn verhuisd!

Naar terrasadvies.nl

Ga naar de nieuwe website

Klik hier om de oude website te bekijken