Jos de Groot Buiten - tuinmeubelen, jacuzzi s en terrasafwerking

BEWEZEN ENERGIE-EFFICI√čNTIE


Elke Hotspring spa is geÔsoleerd met meervoudige isolatielagen van hoge densiteit en polyerethaanschuim met gesloten celstructuur om u een maximaal energiebesparend en geluidloos gebruik te garanderen.
Hotspring-spa's zijn de meest energie-efficiŽnte spa's.

Zie hier waarom:

1. Elke Hotspring spa is standaard voorzien van een luxe geÔsoleerde cover, gemaakt van duurzaam en watervast vinyl, die het bad volledig afsluit en op temperatuur houdt. Dus u heeft geen dure verwarmings- en afkoelingscycla nodig.

2. De Silent Flo 5000- circulatiepomp met laag ampŤrage voorziet u van een filtratie 24/24 uur en verbruikt minder energie dan een lamp van 40W.

3. Het uniek technisch ontwerp met verwarmde luchtinductie haalt verwarmde lucht uit het motorcompartiment en spuit die via de jets terug in de spa. Dit in tegenstelling tot andere massagebaden, waar koude lucht blijft circuleren tijdens het gebruik.

4. Enkel Hotspring spa's garanderen u een 100% filtratie zonder omleiding, aangezien al het water de filter passeert voor het in de spa komt, zelfs als u de jets gebruikt. Dit betekent zuiverder water en minder verversing/heropwarming van het water.

5. Ook wordt het materiaal dat overblijft na de fabricage van de spakuipen gerycycleed en de omkastingen zijn voorzien van synthetisch materiaal waardoor er geen bomen hoeven te worden gekapt.
We zijn verhuisd!

Naar terrasadvies.nl

Ga naar de nieuwe website

Klik hier om de oude website te bekijken